Meubelreiniging van Normo Clean uit Den Haag

Normo Clean is voor alledaagse schoonmaakklussen inzetbaar door geheel Nederland. Soms mogen het huis, het kantoor en de bijbehorende meubels echt even goed worden gereinigd. In dat geval is er Normo Carpet- en Meubelreiniging. Zowel bedrijven als particulieren nemen contact met ons voor onder meer tapijt- en stoelreiniging. 

Meubelschoonmaak voor Zuid-Holland en geheel Nederland

Naast meubels maken we ook vele vloeren schoon. We reinigen tapijten, deurmatten en karpetten. Ieder type ondergrond dient op een eigen specialistische wijze te worden schoongemaakt. We checken per vloer altijd welke producten het beste resultaat opleveren. 

Ook als u auto- of caravanbekleding en matrassen weer fris wilt hebben kunt u bij Normo Carpet- en Meubelreiniging uit Den Haag terecht. Een schone slaper in bed maar ook op de achterbank van de auto op weg naar vakantie. 

Dieptereiniging stoelen

Het is geen fris idee, maar dode huidcellen, haren, bacteriën: heel wat ongenodigde gasten weten zich te nestelen in stoelen en banken. Bioscoop-, restaurant-, bureau- en theaterstoelen: het zijn enkele voorbeelden waar we gaan onze schoonmaakexpertise voor inzetten.

Vraag een offerte aan

Schoonmaak op locatie mogelijk

We komen de te reinigen karpetten gratis ophalen en zorgen er ook voor dat ze weer schoon en wel bij u worden afgeleverd. Soms zal het alleen ietwat lastig zijn om alles bij ons in de werkplaats te reinigen. Vast tapijt en meubels laten zich wat lastiger vervoeren. Vast tapijt en meubels worden altijd op locatie gereinigd.

Make it clean