Diensten van Schoonmaakbedrijf Normo Clean in Den Haag

Troep is hinderlijk en wilt u zo snel mogelijk weg hebben. Na een verhuizing wilt u dat alles opgeruimd en schoon is. Na een avond hard werken in uw restaurant wilt u dat de vaat compleet is weggewerkt. Zo kunt u daarna weer met frisse moed starten aan een nieuwe dag. Schoonmaakbedrijf Normo Clean begrijpt u en regelt onder meer uw verhuizing en afwashulpen.
 

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud is een vak en er is de nodige kennis en ervaring voor nodig. Goed onderhoud van uw vloer zorgt voor een mooie uitstraling van uw pand en verlengt de levensduur van uw vloer aanzienlijk. Ons team kan uw vloer weer laten stralen, ongeacht het soort materiaal en de oppervlakte. Voor het behoud van uw harde vloer geven wij periodiek onderhoudsadvies voor professionele vloerverzorging. 

Wij verzorgen het:

  • Reinigen van uw tapijt
  • Conserveren, strippen en sprayen van linoleumvloeren
  • Reinigen en opwrijven van pvc-vloeren
  • Reinigen en herstellen van houten vloeren
  • Kristalliseren, polijsten en impregneren van natuurstenen vloeren
  • Schrobben van stenen vloeren en gietvloeren
  • Reinigen en onderhouden van rubbervloeren
Ook geven wij advies bij vervanging van de vloeren

Zorg goed voor uw vloer

Opleveringsschoonmaak

Panden worden vaak bezemschoon opgeleverd bij nieuwbouw, verbouwingen en renovatie. Dan zijn ze nog niet geschikt om in te wonen of werken. Met een opleveringsschoonmaak worden de ramen, wanden, deuren, vloeren, sanitaire ruimtes en trappenhuizen echt schoon. Hiermee leggen we meteen een goede basis voor het dagelijkse onderhoud. 

We leren het pand goed kennen en zijn in staat om direct een efficiënt plan op te stellen voor het reguliere schoonmaakwerk.

Heeft u een nieuwe woning, bedrijfsruimte, school, openbare instelling of sportaccommodatie? Neem contact met ons op voor uw schoonmaakwensen.

Glas- en gevelreiniging

Onze ervaren specialisten reinigen de ramen van diverse gebouwen, zowel het binnenglas, separatieglas en uiteraard het buitenglas. De frequentie hiervan is aan u, wij zullen u hierover adviseren. We gaan professioneel en veilig te werk bij het reinigen van glas, met verschillende innovatieve reinigingstechnieken.

 

 

Neem contact op

Dieptereiniging

Zelfs bij optimaal schoonmaakonderhoud is een periodieke dieptereiniging voor specifieke ruimtes noodzakelijk. Wij verzorgen dieptereiniging voor professionele keukens, sanitaire ruimtes, bedrijfsrestaurants en kantines. We doen dit voor onder meer de voedingsmiddelenindustrie en in de gezondheid- en welzijnszorg.

Dieptereiniging draagt bij aan het behoud van kostbare apparatuur, besparing op onderhoudskosten van keukenapparatuur en zorgt voor hygiëne. Het past daarnaast in een goed HACCP-beleid.

De afvalstoffen die ontstaan bij het gebruik van het sanitair, zorgen voor hardnekkige aanslag en vervuiling, bijvoorbeeld in de voegen.  Deze aanslag kan bacteriegroei en een onaangename geur veroorzaken. Voorkom deze problemen en behoud de kwaliteit van uw sanitair door gebruik te maken van onze dieptereiniging. We voeren dit met diverse methoden uit. We reinigen bijvoorbeeld met hoge druk, stoomreiniging en desinfectiemiddelen. Vraag nu een op maat gemaakt reinigingsplan en advies aan.

Dit wil ik

Technische diensten

In een bedrijfspand moeten vaak kleine reparaties of klussen uitgevoerd worden. Door alles op orde te houden, behoudt uw bedrijf een mooie uitstraling en dit komt de productiviteit van uw medewerkers ten goede.

Via Normo Clean kunt u Handyman voor een afgesproken aantal uren of dagdelen inhuren. Handyman verzorgt uw reparaties en onderhoud en biedt ook allerlei preventieve maatregelen. Bent u op zoek naar iemand om incidentele klussen uit te voeren, iemand voor een vast aantal uren per week of een vaste kracht die uw technische professionals kan ondersteunen? Handyman regelt het voor u.

Handyman werkt snel, duidelijk en besparend. Op basis van inventarisatie stellen we een maatwerkplan op. Een transparante en vooral scherpe offerte volgt.

Ik heb deze Handyman nodig

Verhuizing

Wanneer u verhuist, komt daar vaak meer bij kijken dan u in eerste instantie zou denken. Of het nu gaat om een interne of externe verhuizing, u wilt er zo weinig mogelijk last van ondervinden.

Normo Clean verzorgt alles voor u tot op de puntjes. Wij begeleiden u met het intekenen van de werkplekopstelling en het toewijzen van de werkplekken. Daarna pakken we alle spullen voor u in en gaan we over tot het daadwerkelijke verhuizen. Hierbij nemen we alles mee, waaronder alle ICT-hulpmiddelen, kantoorapparatuur, archieven en meubilair. 

Eenmaal op locatie zetten we alles op de juiste plek, werken we alle kabels weg, stellen we het meubilair op de juiste hoogte en maken we alles gebruiksklaar. Zo maakt u meteen een goede start.

Uw gehele verhuizing ligt van begin tot einde in één hand, namelijk die van de projectcoördinator van Normo Clean.

Neem contact op